Skip to main content

Amb profund pesar, el Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana comunica la defunció del nostre estimat company, Manuel Alberola Manero, ocorregut en la vesprada del divendres 2 de febrer. Manuel va ser una figura clau en el desenvolupament i promoció del sector audiovisual valencià, aportant la seua vasta experiència i passió pel periodisme i la comunicació.

Durant la seua distingida trajectòria en el CACV, Manuel va deixar una petjada indeleble, contribuint significativament a l’excel·lència i a l’enfortiment dels nostres valors i objectius. La seua dedicació, integritat i compromís amb el benestar social i cultural de la nostra comunitat seran sempre recordats.

Manuel Alberola, nascut a Múrcia, tenia 80 anys i va estudiar Administració d’Empreses. La seua trajectòria professional li va portar al món de la ràdio arribant a ocupar el lloc de director d’Antena 3 Radi d’Alacant en 1986, per a posteriorment ser director regional de Múrcia en la Cope, director regional de Catalunya d’Onda Cero i, finalment, tornar a Alacant fins a la seua jubilació en 2013.

Actualment, a més de conseller del Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana des de la seua constitució al juliol de 2021, era coordinador de la comissió de radi, llicències i continguts, en la qual va realitzar una labor encomiable, aportant la seua gran experiència i professionalitat en els assumptes tractats en esta.

Els consellers i conselleres del Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana van acudir a l’acte celebrat ahir diumenge a Alacant per a mostrar el seu respecte i admiració, i acompanyar a la família en estos durs moments.

Descanse en pau, Manuel Alberola Manero. El seu llegat perdurarà en el cor de tots els que vam tindre l’honor de compartir el seu camí.