Skip to main content

Ens complau anunciar oficialment que el Consell Audiovisual Valencià (CACV) s’ha unit a EPRA (European Platform of Regulatory Authorities). L’entrada del CACV en aquest organisme independent conformat per autoritats reguladores en matèria audiovisual va ser acceptada per unanimitat durant la 57a reunió a Oslo, el passat 1 de juny.

EPRA és una entitat de gran rellevància en l’àmbit audiovisual, composta per 56 organismes de regulació de 47 estats diferents. Malgrat les possibles diferències en les competències i estructures dels consells reguladors en cada estat, l’objectiu principal d’EPRA és fomentar el debat i la coordinació en temes relacionats amb la regulació del sector a nivell transnacional.

La inclusió del CACV com a membre d’EPRA reconeix el treball i experiència del Consell Audiovisual Valencià en l’àmbit audiovisual. Aquesta integració permetrà al CACV participar activament en els debats i decisions que afecten el sector a nivell europeu, aportant el seu coneixement i perspectiva.

L’accés a aquesta plataforma d’intercanvi i col·laboració amb altres organismes reguladors de renom brindarà al CACV l’oportunitat de compartir millors pràctiques, promoure l’harmonització d’estàndards i abordar els desafiaments comuns que enfronta la indústria audiovisual a Europa.

El Consell Audiovisual València reafirma el seu compromís de garantir la diversitat i qualitat dels continguts audiovisuals a la regió. Aquesta nova filiació a EPRA enforteix el seu paper com a regulador de la indústria audiovisual valenciana.