Skip to main content

La Universitat CEU Cardenal Herrera ha reconegut al Consell Valencià de l’Audiovisual per la seua col·laboració en la Càtedra de Cultura Audiovisual. El President del Consell, José María Vidal Beltrán, ha recollit la distinció.

Este reconeixement forma part d’una sèrie de distincions atorgades durant la festivitat de Sant Pau, on es va premiar a diverses entitats pel seu suport a les càtedres d’investigació de la universitat.

Este acte subratlla la importància de la col·laboració entre institucions educatives i entitats externes en la promoció de la investigació i la cultura.

Este reconeixement no sols destaca la contribució del Consell a l’educació i la investigació, sinó que també subratlla el compromís de totes dues institucions amb el desenvolupament i la difusió del coneixement en el camp audiovisual. Este esforç conjunt es reflectix en la creació d’oportunitats educatives, el foment de la innovació, i la realització de projectes que beneficien tant a la comunitat acadèmica com al sector audiovisual en general.

La col·laboració entre la Universitat CEU Cardenal Herrera i el Consell Valencià de l’Audiovisual exemplifica com la sinergia entre el sector educatiu i les entitats culturals pot enriquir la societat, impulsant el creixement intel·lectual i cultural de la regió.