Skip to main content

El President del CACV, Jose María Vidal, participarà en el Programa de TV Morfosis-CONTD València 2023: «Automatització i Producció audiovisual».

El Programa, organitzat pel Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València, compta amb un panell d’experts que parlaran de les possibilitats que ofereixen les eines d’Intel·ligència Artificial en la creació de continguts «no professionals».

L’esdeveniment el condueix Lola Bañón i participen professionals i experts nacionals i internacionals, com Javier Oliver (CEO de Tyris Corp), Vicent Moreno (Pres. Consell de la Ciutadania), José María Vidal (Pres. Consell de l’Audiovisual), Elena Vilanova (À punt), Marta Cerame (EFE), Joâo Barreiros (RTP) i Gabriel Torres (Canal 44, Mèxic), Arnau Gifreu (UAB), Javier Cabrera (Yos Continguts), Christian Espinosa (l’Equador), Fernando García Moreira (el Brasil).

Jose María Vidal participa demà 31 de maig a les 16:30h de la vesprada en el panell de discussió “Ètica i responsabilitat dels mitjans de comunicació postdigitals”. En aquest panell, experts en ètica i responsabilitat en la tecnologia parlaran sobre els desafiaments i responsabilitats ètiques que sorgeixen en utilitzar la IA i els nous mitjans en la comunicació mòbil.

A més del panell de discussió, l’esdeveniment compta amb xarrades, tallers pràctics, presentació de projectes audiovisuals i l’emissió d’un documental.

Es pot consultar tota la informació sobre el programa, en la pàgina web d’aquest.