Skip to main content

La Conferència Mundial de la UNESCO, que se celebra a París els dies 22 i 23 de febrer, cerca fer front a la desinformació en línia i al discurs de l’odi.

El Consell Valencià de L’Audiovisual assistirà per videoconferència a aquesta Conferència Mundial de la UNESCO que abordarà les amenaces a la integritat de la informació i la llibertat d’expressió que plantegen les plataformes de xarxes socials.

Les xarxes de reguladors de mitjans han emés una declaració comuna sobre aquest tema que podeu veure ací.

La Conferència de la UNESCO acull aquest diàleg mundial per a orientar la reglamentació a tot el món sobre les plataformes digitals.

Aquesta conferència és una oportunitat clau per a l’intercanvi entre els diferents actors. Ja hi ha registrats més de 4.000 participants que debatran i faran les seues aportacions per a consolidar unes directrius mundials per a regular les grans plataformes, lluitar contra la desinformació i l’odi, i protegir la lliure expressió.

UNESCO preveu publicar aquestes directrius a mitjan 2023.

En la pàgina web de la UNESCO es pot seguir en directe aquesta conferència, revisar el programa, conéixer als ponents i participar en els esdeveniments paral·lels que es realitzen aquests dies a París.